Uw partner om procesveiligheidscompetenties in uw organisatie op te nemen

Uw partner om procesveiligheidscompetenties in uw organisatie op te nemen

De DEKRA Insight Process Safety Academy verschaft training op alle gebieden van procesveiligheid maar verankert en ondersteunt het klassikaal leren met een reeks bijbehorende ondersteunende activiteiten die ontworpen zijn om ervoor te zorgen dat interne competentie wordt ontwikkeld, aantoonbaar en duurzaam is.

Topveiligheid begint bij topmensen

Topveiligheid begint bij topmensen

BST, nu onderdeel van DEKRA Insight, is een bedrijf dat wereldwijd veiligheidsconsulting aanbiedt en zo bedrijven helpt om ongevalvrije werkplekken te creëren. Wij hebben een reputatie opgebouwd voor innovatie en vooruitstrevend leiderschap die onze klanten helpt om incidenten te verminderen, de werknemersbetrokkenheid te vergroten en uitmuntende veiligheidsprestaties te bereiken die de operationele activiteiten ondersteunen.

Chilworth Global - Uw Partner in Procesveiligheid

Chilworth Global - Uw Partner in Procesveiligheid

Chilworth, nu onderdeel van DEKRA Insight, helpt de proces industrie om grote incidenten te voorkomen en prestaties te verbeteren. Oorspronkelijk opgericht om betrouwbare testen en consultancy voor de Proces Industrie aan te bieden, is Chilworth Global gestaag gegroeid in capaciteit en is een van de toonaangevende experts in processveiligheid geworden.

Slider

Over DEKRA Insight

 

DEKRA Insight is de wereldwijde leider op het gebied van veiligheid op de werkplek, en treedt op als consultant en partner voor de grootste bedrijven in de wereld binnen de chemische, olie en gas, farmaceutische en landbouwsector, en bij nutsbedrijven. We helpen klanten om hun organisatiecultuur en werkomgeving te veranderen met een gepassioneerde, wetenschappelijke aanpak. Dankzij onze gezamenlijke kennis en ervaring kunnen klanten het risico voor hun werknemers, eigendommen en reputatie meetbaar verkleinen, én met betere bedrijfsresultaten. DEKRA Insight vertegenwoordigt de gezamenlijke expertise van onze voormalige bedrijven die ieder op zich een begrip zijn op het gebied van veiligheid: BST, Chilworth, RCI Safety, Optimus Seventh Generation en partner RoundTheClock Resources.

DEKRA Insight heeft meer dan 500 werknemers verdeeld over 22 kantoren in 16 landen. We zijn een divisie van DEKRA S.E., het bedrijf dat sinds 1925 een wereldwijde leider is op het gebied van veiligheid met meer dan 35 000 werknemers.